Opendeurdag zondag 26 mei 2024

Welkom in de opwindende wereld van STEM! Verken de diverse richtingen van onze GO!4acedemie tijdens onze opendeurdag.

Altijd al benieuwd geweest naar wat er achter de deuren van een echte STEM-school schuilgaat? Grijp dan nu je kans op zondag 26 mei 2024 tijdens onze opendeurdag!

Of je nu een leerling bent die vol spanning uitkijkt naar de middelbare school, op zoek bent naar een studierichting die aansluit bij jouw talenten, of een ouder die nieuwsgierig is naar wat onze school te bieden heeft, iedereen is van harte welkom om onze school te verkennen en de sfeer van innovatie te proeven.

Ontdek ons FABLAB en onze moderne lokalen, aanschouw onze leerlingen in actie: van het tonen van hun vaardigheden in houtbewerking tot het programmeren van computerspellen en het demonteren van motoren. Je zult versteld staan van de mogelijkheden binnen onze STEM-richtingen en wat onze leerlingen leren.

Maak kennis met onze enthousiaste leerkrachten en stel al je vragen over ons curriculum, onze projecten en onze visie op onderwijs.

Mis deze unieke kans niet om onze school te ervaren en te ontdekken hoe jouw toekomst eruit kan zien in de wereld van STEM. Noteer zondag 26 mei met dikke letters in je agenda.

Blijf onze sociale mediakanalen en website volgen voor updates en verdere details.

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de spannende wereld van STEM? We kijken ernaar uit je te verwelkomen!