Volwassenenonderwijs

Realisaties dameskleding:

Maak je eigen haute couture!
Zelf kleren maken is hip en helemaal niet zo moeilijk, zeker niet met de hulp van onze professionele leerkrachten! Zie je vaak mooie kledingstukken die wat te duur zijn of niet perfect passen? Wil je met zelfgekozen stofjes in een leuke print een kleedje, broek, jas of blouse maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Fietshersteller

Schakel naar een hogere versnelling
Sleutel je graag aan je fiets en wil je hier graag meer over leren? Of wil jij graag aan de slag in een fietsatelier?
Dan is de opleiding fietshersteller wellicht helemaal je ding! Je leert niet alleen werken aan een doorsnee fiets, maar ook aan gelijkaardige vervoersmiddelen zoals gocarts en rolstoelen.

Digitale fotografie basismodules

In deze basisopleiding leer je je camera kennen en de basisprincipes van de fotografie toepassen. Je krijgt vervolgens een voorsmaakje van de diversiteit van de fotografie en maakt kennis met verschillende genres fotografie. Tijdens dit leerproces word je van nabij begeleid.

Loodgieter

In de opleiding Monteur installatietechnieken leer je leidingen, kanalen,  toestellen en toebehoren aan de hand van plannen en instructies monteren en plaatsen teneinde een centrale verwarmingsinstallatie, sanitaire installatie en een ventilatie-installatie voor een residentieel of niet-residentieel gebouw klaar te maken voor het in dienst stellen.