Opendeurdag 20 maart

Onze opendeurdag gaat door op zondag 20 maart van 09.30u tot 16u. We stellen dan onze deuren open waarbij je kan kiezen voor een workshop, vrije rondgang door onze gloednieuwe leerzones en bezoekje aan de verschillende infostanden. Je kan het gesprek met leerkrachten aangaan, én je kan een specifieke infosessie per graad volgen.

Inschrijven is niet verplicht, maar aangezien we ons optimaal willen kunnen organiseren, raden we het wel aan.

Workshops

Voor de 11- en 12-jarigen zijn er die dag ook STEM-workshops in onze Fablab! Hier kunnen jongeren hun creativiteit de vrije loop laten en gaan ze met supercoole toestellen aan de slag.

Anderzijds zullen er ook voor alle andere richtingen workshops/demo's georganiseerd worden zodat leerlingen al een eerste keer kunnen proeven van hun misschien wel toekomstige leerplek. Ook hiervoor vragen we om in te schrijven zodat we deze workshops zo goed mogelijk kunnen organiseren.

Infosessies

Verder worden er in de voor-en namiddag ook per graad specifieke infosessies georganiseerd waar je alles te weten komt over alle studierichtingen, ons schoolconcept, duaal leren,... Kortom het moment om al je vragen te stellen.
Ook hiervoor, graag inschrijven.

Hou zeker onze Facebook, Instagram en website in het oog voor verdere updates!

Hopelijk tot dan!

www.takeerbergen.be
www.go4digitalents.be

https://www.facebook.com/GOTechnischAtheneumKeerbergen/
https://www.facebook.com/go4digitalents

Geen Evenementen

Powered by Events Manager