Digitale Infoavond februari

Op donderdag 22 februari 2024, om 19u00, organiseren wij een digitale infoavond voor leerlingen die de overstap maken naar het secundair onderwijs op 1 september.

Ontdek alles wat je moet weten over onze school, en stel al je vragen.

Praktische richtlijnen: Gezien het groot aantal deelnemers, vragen we om de microfoons uit te zetten. Hebt u een vraag, gelieve dan even uw hand op te steken via de knop ‘hand opsteken’. We beantwoorden uw vraag dan zo snel mogelijk en in volgorde van de vragen. U kan ook steeds een vraag in de chat achterlaten.

Voor degenen die niet bekend zijn met Google Meet, raden we aan om de tutorialvideo van de VDAB te bekijken via de volgende link: Google Meet Tutorial Video. Hierin wordt alles stap voor stap uitgelegd.

U kan de online sessie volgen door onderstaand formulier in te vullen, na verwerking van uw inschrijving ontvangt u een google-meet link.
Om de sessie tijdig te laten aanvatten, vragen we u om 5 minuutjes vroeger aan te melden (gewoon op de link klikken), zodat we iedereen tijdig toegang kunnen geven tot dit online infomoment. Bedankt alvast voor uw interesse!

U ziet dit nu pas, geen probleem, hierbij de link om alsnog aan te sluiten:

https://meet.google.com/ied-kaba-xeu