Duurzame innovatie doorheen alle projecten


Bijna-energieneutraal (BEN) bouwen wordt standaard voor nieuw- bouwwoningen. In de auto-industrie gelden strengere milieuvereisten. Alternatieve aandrijfsystemen maken opgang. Een goed technisch atheneum anticipeert hierop. Het heeft een voortrekkersrol te spelen. Zijn leerlingen zijn immers de denkers en doeners van morgen.

GO! Technisch Atheneum Keerbergen zet voor zijn auto- en bouwop- leidingen voluit in op het aanleren van deze nieuwe milieuvriendelijke technieken. Zo ben jij mee!

Het opleidingsaanbod van GO! Technisch Atheneum Keerbergen spitst
zich toe op de markt dichtbij huis: de woningbouw en de autotechnologie. Alle kennis waarmee een huis van a tot z opgeleverd wordt, biedt de school aan. Elektriciteit, bouwtechnieken, dakwerken en houtskeletbouw, centrale verwarming, sanitaire installaties, vloeren, domotica, luchtdichtheid, ventilatietechnieken, … enzovoort.

Ook de opleiding autotechnieken is alles inclusief, van moderne motormanage- mentsystemen tot alternatieve aandrijvingsvormen.

Doorheen al deze opleidingen loopt een rode draad: de extra aandacht voor innovatieve en duurzame technieken. Wie slaagt voor extra proeven, krijgt het certificaat ‘Duurzame innovatie’.