Virtuele opendeuravond op 19 mei 2020

Neem deel aan onze virtuele opendeur avond en kom alles te weten over onze school!

Hier vindt u de link voor inschrijving op onze virtuele infosessies van donderdagavond 19 mei 2020:

https://forms.gle/nm8dwB1nXAisH7fZ7

U vertoonde eerder interesse in onze school en hebt misschien reeds een inschrijvingsticketje gekregen om u weldra digitaal in te schrijven. Of u twijfelt misschien nog en wenst meer informatie. We kunnen alvast meedelen dat onze B-stroom voorlopig volzet is op basis van de voorbije aanmeldingen. In onze A-stroom zijn voorlopig nog een erg beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vrije inschrijvingen starten op 13 mei 2020 om 9u, waarbij de chronologie bepalend is.

Mocht u hierbij hulp nodig hebben, dan kan u ons steeds contacteren op het nummer 015/51.25.94.

Op 19 mei 2020 organiseren we nog een virtueel infomoment omtrent de algemene werking van onze school en het leerjaar waarvoor u uw kind wenst in te schrijven. De infosessies zullen in beperkte groepjes georganiseerd worden, zodat u na de algemene info zeker de mogelijkheid heeft al uw vragen te stellen. Gelieve u hiervoor in te schrijven voor maandagmorgen 18 mei 2020, 8u.

Op de link hierboven kan u de nodige gegevens achterlaten, zodat wij u kunnen opnemen in de planning van de virtuele informatiesessie. Indien u over een computer, tablet of smartphone beschikt, kan u makkelijk deelnemen. Wij ondersteunen u graag op voorhand, mocht u hier vragen bij hebben. Dit kan door een mail te sturen naar wim.bats@takeerbergen.be

Op onze website verschijnt weldra ook een zeer knappe update van onze virtuele toer, waar enkele leerlingen de werking van onze school verder toelichten. Neem zeker en vast een kijkje op dat moment. Misschien wordt alles vanuit die informatie al wat duidelijker. Wij houden u op de hoogte wanneer deze update online gaat.

Omwille van de nieuwe maatregelen voor het coronavirus, ging de meeloopvoormiddag op 22 maart 2020 niet door! Ook het fysiek bezoek aan onze opendeurdag is momenteel nog niet mogelijk.

Geannuleerd: Interesse in de wereld van innovatie en techniek?

Op 22 maart organiseren wij een voormiddag vol leuke doe-activiteiten voor leerlingen van het 5de of 6de leerjaar.

Van 9u30 tot 12u30 kan je heel wat leuke technische proefjes komen doen en kan je komen kijken hoe het er op onze school aan toe gaat.

Terwijl jij onder begeleiding van onze leerkrachten ondergedompeld wordt in de wereld van duurzame en innovatieve techniek, krijgen jouw ouders alle nodige informatie over onze school en kunnen er vragen gesteld worden. We bieden tot slot een drankje en hapje aan zodat jullie niets te kort komen. Zeker afkomen dus en breng gerust jouw broers, zussen, vriendjes of vriendinnetjes mee!

Om de organisatie vlot te kunnen laten verlopen, vragen wij wel dat je je op voorhand inschrijft (onderaan). Zo kunnen we ons goed voorbereiden om jou een superleuke voormiddag te bezorgen!

 

Kom je met het openbaar vervoer?

Vergeet dan je gratis SMS tickets niet aan te vragen! Kijk op deze link van De Lijn.

Tot dan!

Steven Hendrickx

Directeur